SMAN 1 Sukagumiwang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Sukagumiwang
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20215977
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. By Pass Kertasemaya Km.37, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Sukagumiwang nyaéta Sekolah Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. By Pass Kertasemaya Km.37, Kalurahan/Désa Gedangan Kacamatan Sukagumiwang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215977.


Alephbet Edu.png