SMAN 1 Tanjungsiang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Tanjungsiang
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20233656
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Sindanglaya Tanjungsiang, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Tanjungsiang nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Sindanglaya Tanjungsiang, Kalurahan/Désa Sindanglaya Kacamatan Tanjungsiang, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20233656.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Subang