SMAN 2 Cibinong

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 2 Cibinong
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20200691
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Karadenan No. 5, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 2 Cibinong nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Karadenan No. 5, Kalurahan/Désa Karadenan Kacamatan Cibinong, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200691.


Alephbet Edu.png