SMAN 2 Gunung Putri

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 2 Gunung Putri
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20270776
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Boulevard Utama Kota Wisata Cibubur, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 2 Gunung Putri nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Boulevard Utama Kota Wisata Cibubur, Kalurahan/Désa Ciangsana Kacamatan Gunung Putri, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20270776.


Alephbet Edu.png