SMAN 2 Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 2 Indramayu
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20215993
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Pahlawan No. 37, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 2 Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Pahlawan No. 37, Kalurahan/Désa Lemahmekar Kacamatan Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215993.


Alephbet Edu.png