SMAN 2 Pagaden

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 2 Pagaden
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional69972642
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Cipunagara Pagaden No 32 Sukamulya Subang, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 2 Pagaden nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Cipunagara Pagaden No 32 Sukamulya Subang, Kalurahan/Désa Sukamulya Kacamatan Pagaden, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69972642.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Subang