SMAN 2 Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 2 Subang
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20216937
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Wera Km. 5 Dangdeur Subang, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 2 Subang nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Wera Km. 5 Dangdeur Subang, Kalurahan/Désa Dangdeur Kacamatan Subang, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20216937.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Subang