SMAN 3 Cibinong

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 3 Cibinong
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20231339
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiPerumahan Bogor Asri, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 3 Cibinong nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Perumahan Bogor Asri, Kalurahan/Désa Nanggewer Kacamatan Cibinong, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231339.


Alephbet Edu.png