SMAN 3 Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 3 Subang
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20216952
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Emo Kurniaatmaja No. 1 Subang, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 3 Subang nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Emo Kurniaatmaja No. 1 Subang, Kalurahan/Désa Pasirkareumbi Kacamatan Subang, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20216952.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Subang