SMAN 4 Cibinong

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 4 Cibinong
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional69918146
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Bojong Koneng Rt 01 Rw 01, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 4 Cibinong nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Bojong Koneng Rt 01 Rw 01, Kalurahan/Désa Cibinong Kacamatan Cibinong, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69918146.


Alephbet Edu.png