SMAN 68 Jakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMAN 68 Jakarta nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Jakarta Pusat. Alamat lengkepna di Jl. Salemba Raya 18, Kalurahan/Désa Kenari Kec. Senén Kota Jakarta Pusat, DKI Jakarta, anu mibanda nomor NPSN 20100199.


Alephbet Edu.png