SMAN 96 Jakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMAN 96 Jakarta nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kota Jakarta Barat. Alamat lengkepna di Jl. Jati Raya No. 40, Kalurahan/Désa Cengkareng Timur Kacamatan Cengkareng, Jakarta Barat, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20101583.


Alephbet Edu.png