SMAS 2 Santo Kristoforus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMAS 2 Santo Kristoforus nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kota Jakarta Barat. Alamat lengkepna di Perum Taman Palem Lestari Blok A-18, Kalurahan/Désa Cengkareng Barat Kacamatan Cengkareng, Jakarta Barat, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20101615.


Alephbet Edu.png