SMAS Al-Falah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Al-Falah
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232305
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Alfalah Cikaret Rt.03/09, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Al-Falah nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Alfalah Cikaret Rt.03/09, Kalurahan/Désa Harapan Jaya Kacamatan Cibinong, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232305.


Alephbet Edu.png