SMAS Al Asiyah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Al Asiyah
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232303
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Jakarta Bogor Pabuaran Cibinong, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Al Asiyah nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Jakarta Bogor Pabuaran Cibinong, Kalurahan/Désa Pabuaran Kacamatan Cibinong, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232303.


Alephbet Edu.png