SMAS Al Basyariah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Al Basyariah
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232304
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Pabuaran Gg. Langgar Ds. Rawa Panjang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Al Basyariah nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Pabuaran Gg. Langgar Ds. Rawa Panjang, Kalurahan/Désa Rawa Panjang Kacamatan Bojonggedé, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232304.


Alephbet Edu.png