SMAS Al Hidayah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Al Hidayah
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232306
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Tegar Beriman No. 8 Kel. Tengah, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Al Hidayah nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Tegar Beriman No. 8 Kel. Tengah, Kalurahan/Désa Tengah Kacamatan Cibinong, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232306.


Alephbet Edu.png