SMAS Al Huda Cengkareng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMAS Al Huda Cengkareng nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kota Jakarta Barat. Alamat lengkepna di Jl. Utama Raya No. 2, Kalurahan/Désa Cengkareng Barat Kacamatan Cengkareng, Jakarta Barat, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20101340.


Alephbet Edu.png