SMAS Al Kautsar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Al Kautsar
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69757497
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl.Rambutan Raya Kp.Somang Rt 02/03, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Al Kautsar nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl.Rambutan Raya Kp.Somang Rt 02/03, Kalurahan/Désa Parung Panjang Kacamatan Parung Panjang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69757497.


Alephbet Edu.png