SMAS Al Nur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Al Nur
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20200682
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Al - Nur Pabuaran Ds. Pabuaran, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Al Nur nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Al - Nur Pabuaran Ds. Pabuaran, Kalurahan/Désa Pabuaran Kacamatan Cibinong, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200682.


Alephbet Edu.png