SMAS An Nur Aliyyah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS An Nur Aliyyah
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20268738
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Transyogi Cibubur-Cileungsi Km 8 No. 18, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS An Nur Aliyyah nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Transyogi Cibubur-Cileungsi Km 8 No. 18, Kalurahan/Désa Nagrak Kacamatan Gunung Putri, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20268738.


Alephbet Edu.png