SMAS Bina Bangsa Mandiri

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Bina Bangsa Mandiri
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20231277
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Letda Natsir No.28, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Bina Bangsa Mandiri nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Letda Natsir No.28, Kalurahan/Désa Cikéas Udik Kacamatan Gunung Putri, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231277.


Alephbet Edu.png