SMAS Bina Pendidikan 2

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Bina Pendidikan 2
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232319
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiDs. Ciangsana Rt. 3/9, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Bina Pendidikan 2 nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Ds. Ciangsana Rt. 3/9, Kalurahan/Désa Ciangsana Kacamatan Gunung Putri, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232319.


Alephbet Edu.png