SMAS Bunda

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Bunda
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20253279
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiVIlla Nusa Indah 2 Blok Dd 2 No. 1, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Bunda nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di VIlla Nusa Indah 2 Blok Dd 2 No. 1, Kalurahan/Désa Bojong Kulur Kacamatan Gunung Putri, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20253279.


Alephbet Edu.png