SMAS Bunda Hati Kudus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Bunda Hati Kudus
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20231283
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Transyogi Km.6 Kota Wisata, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Bunda Hati Kudus nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Transyogi Km.6 Kota Wisata, Kalurahan/Désa Nagrak Kacamatan Gunung Putri, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231283.


Alephbet Edu.png