SMAS Citra Madani

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Citra Madani
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20253322
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Jakarta - Bogor Km 43 Kel. Pabuaran, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Citra Madani nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Jakarta - Bogor Km 43 Kel. Pabuaran, Kalurahan/Désa Pabuaran Kacamatan Cibinong, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20253322.


Alephbet Edu.png