SMAS Citra Nusa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Citra Nusa
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232326
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Ksr Dadi Kusmayadi No. 17, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Citra Nusa nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Ksr Dadi Kusmayadi No. 17, Kalurahan/Désa Tengah Kacamatan Cibinong, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232326.


Alephbet Edu.png