SMAS Daarul Istiqoomah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Daarul Istiqoomah
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20231288
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. H Satibi No. 25 Cileungsi, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Daarul Istiqoomah nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. H Satibi No. 25 Cileungsi, Kalurahan/Désa Cileungsi Kacamatan Cileungsi, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231288.


Alephbet Edu.png