SMAS Darut Taqwa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Darut Taqwa
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232329
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Jakarta - Bogor Km 44, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Darut Taqwa nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Jakarta - Bogor Km 44, Kalurahan/Désa Pakansari Kacamatan Cibinong, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232329.


Alephbet Edu.png