SMAS Dian Harapan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMAS Dian Harapan nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kota Jakarta Barat. Alamat lengkepna di Jl. Bedugul Daan Mogot Baru No. 1, Kalurahan/Désa Kalideres Kacamatan Kali Deres, Jakarta Barat, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20104413.


Alephbet Edu.png