SMAS Dwi Warna

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Dwi Warna
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20200686
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJalan Raya Parung Km. 40, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Dwi Warna nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jalan Raya Parung Km. 40, Kalurahan/Désa Pamager Sari Kacamatan Parung, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200686.


Alephbet Edu.png