SMAS Ekawijaya Cibinong

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Ekawijaya Cibinong
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20200687
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Mayor Oking Jayaatmaja No. 54 Kel. Ciriung, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Ekawijaya Cibinong nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Mayor Oking Jayaatmaja No. 54 Kel. Ciriung, Kalurahan/Désa Ciriung Kacamatan Cibinong, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200687.


Alephbet Edu.png