SMAS Fajar Dunia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Fajar Dunia
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20254158
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Palasari Timur Rt 021/010, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Fajar Dunia nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Palasari Timur Rt 021/010, Kalurahan/Désa Mampir Kacamatan Cileungsi, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20254158.


Alephbet Edu.png