SMAS Fajar Hidayah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Fajar Hidayah
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20252184
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Transyogi Km. 6 Kec. Gunung Putri, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Fajar Hidayah nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Transyogi Km. 6 Kec. Gunung Putri, Kalurahan/Désa Ciangsana Kacamatan Gunung Putri, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20252184.


Alephbet Edu.png