SMAS Fajrul Islam

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMAS Fajrul Islam nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kota Jakarta Barat. Alamat lengkepna di Jl. Tanjung Pura V, Kalurahan/Désa Pegadungan Kacamatan Kali Deres, Jakarta Barat, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20101354.


Alephbet Edu.png