SMAS Gemilang Yasifa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Gemilang Yasifa
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20253249
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Babakan Madang - Sentul, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Gemilang Yasifa nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Babakan Madang - Sentul, Kalurahan/Désa Citaringgul Kacamatan Babakan Madang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20253249.


Alephbet Edu.png