SMAS Impian Bunda

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMAS Impian Bunda nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kota Jakarta Barat. Alamat lengkepna di Jl. Flamboyan Utama III B C7 No.1 A, Kalurahan/Désa Cengkareng Barat Kacamatan Cengkareng, Jakarta Barat, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20104416.


Alephbet Edu.png