SMAS Itus Jalaksana

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Itus Jalaksana
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20247295
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Pajajaran No. 1A Peusing, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Itus Jalaksana nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jl. Pajajaran No. 1A Peusing, Kalurahan/Désa Peusing Kacamatan Jalaksana, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20247295.


Alephbet Edu.png