SMAS Kanaan Global School

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMAS Kanaan Global School nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kota Jakarta Barat. Alamat lengkepna di Perumahan Taman Surya 3, Jl Boulevard Blok L2, Kalurahan/Désa Pegadungan Kacamatan Kali Deres, Jakarta Barat, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 69757184.


Alephbet Edu.png