SMAS Ketapang 3

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Ketapang 3
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20254097
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl Transyogi Km 6 Legenda Wisata Zona Napoleon Blok E/A, Kel Nagrak, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Ketapang 3 nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl Transyogi Km 6 Legenda Wisata Zona Napoléon Blok E/A, Kel Nagrak, Kalurahan/Désa Nagrak Kacamatan Gunung Putri, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20254097.


Alephbet Edu.png