SMAS Kristen Tiara Kasih

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

SMAS Kristen Tiara Kasih nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kota Jakarta Barat. Alamat lengkepna di Jl.Darma Raya Blok C1 Tsi, Kalurahan/Désa Semanan Kacamatan Kali Deres, Jakarta Barat, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20104419.


Alephbet Edu.png