SMAS Labs School Kaizen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Labs School Kaizen
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69786312
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiPerum Bumi Mutiara Blok Jb, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Labs School Kaizen nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Perum Bumi Mutiara Blok Jb, Kalurahan/Désa Bojong Kulur Kacamatan Gunung Putri, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69786312.


Alephbet Edu.png