SMAS Manbaul Ulum

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Manbaul Ulum
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20212943
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Parenca No.2, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Manbaul Ulum nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jl. Parenca No.2, Kalurahan/Désa Silebu Kacamatan Pancalang, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20212943.


Alephbet Edu.png