SMAS Mardi Waluya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Mardi Waluya
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20231316
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl.Mayor Oking No.15, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Mardi Waluya nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl.Mayor Oking No.15, Kalurahan/Désa Ciriung Kacamatan Cibinong, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231316.


Alephbet Edu.png