SMAS Mathlahul Huda

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Mathlahul Huda
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20253557
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl.Moh.Toha No.10 Desa Cibunar, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Mathlahul Huda nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl.Moh.Toha No.10 Désa Cibunar, Kalurahan/Désa Cibunar Kacamatan Parung Panjang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20253557.


Alephbet Edu.png