SMAS Muhammadiyah Cileungsi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Muhammadiyah Cileungsi
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20200677
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Anggrek No.25 Cileungsi, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Muhammadiyah Cileungsi nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Anggrek No.25 Cileungsi, Kalurahan/Désa Cileungsi Kacamatan Cileungsi, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200677.


Alephbet Edu.png