SMAS Muhammadiyah Parung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Muhammadiyah Parung
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232366
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJln. Ciseeng Gn. Kapur Rt 14/04, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Muhammadiyah Parung nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jln. Ciseeng Gn. Kapur Rt 14/04, Kalurahan/Désa Bojong Indah Kacamatan Parung, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232366.


Alephbet Edu.png