SMAS Muhammadiyah Subang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Muhammadiyah Subang
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20233651
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Kertawigenda No. 27 Subang, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Muhammadiyah Subang nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Kertawigenda No. 27 Subang, Kalurahan/Désa Cigadung Kacamatan Subang, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20233651.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Swasta di Kabupatén Subang