SMAS Mulia Buana

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Mulia Buana
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20232369
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Pesantren No. 23 Desa Kebasiran, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Mulia Buana nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Pesantren No. 23 Désa Kebasiran, Kalurahan/Désa Kabasiran Kacamatan Parung Panjang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20232369.


Alephbet Edu.png