SMAS Nasional Nusantara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMAS Nasional Nusantara nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kota Jakarta Barat. Alamat lengkepna di Jl. Cendrawasih 2 No. 1, Kalurahan/Désa Cengkareng Barat Kacamatan Cengkareng, Jakarta Barat, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20104434.


Alephbet Edu.png